Billige flybilletter fra Oslo til Peshawar

Sist oppdatert den Monday, September 26, 2022

Hos oss i GoPakistan kan du bestille billige flyvninger mellom Oslo og Peshawar.

Peshawar danner i likhet med Lahore og Karachi selve hjertet av Khyber Pakhtunkhwa-provinsen. Byen er provinsens administrative sentrum og her tas viktige beslutninger om områdets andre byer. En gang het byen Pushkalavati, eller «mennenes by», og arkeologiske spor har vist at buddhisme, hinduisme, kristendom og animisme florerte her. The sies at Peshawars geografiske plassering er grunnen til at så mange folkegrupper har bosatt seg og regjert her. Byen befinner seg ved det Iranske platået og fungerte dermed som et handelsknutepunkt for hele området.

Bestiller du en flybillett til Peshawar får du muligheten til å oppdage denne nydelige byen.

Reisedatoer
Flyselskap
Returflyvning
Søk etter dato
Pris
25 Sep
icon
02 Oct
No image
OSL Oslo - Norway
icon
PEW Peshawar - Pakistan
18 Timer siden
NOK 32522 ,-

Oslo -Norway [OSL] To Peshawar -Pakistan [PEW] weekly schedule

Airlines Mo Tu We Th Fr Sa Su
QR QATAR AIRWAYS
 
 
 
 
 
Yes
 
EK EMIRATES
Yes
 
Yes
 
Yes
 
 

 

Bestill billige flybilletter fra Peshawar (PEW) til Pakistan

Peshawar er en by helt for seg selv og her kan du oppdage parker, shoppingsentre, historiske steder og mange andre spennende attraksjoner. Byens monumenter, fort, gravkammer og bygninger forteller dens historie. Noen minneverdige steder er for eksempel Bala Hisar-fortet, Bara bro, byens Gurdwara, Sheikh Imamuddins gravkammer, Mohabbat Khan-moskeen og Peshawar museet.

I nyere tid har Peshawar utviklet seg til å bli et samlepunkt for kunnskap, og byen tiltrekker seg flere og flere som ønsker en god utdanning og flere arbeidsmuligheter. På bakken går mye transport gjennom områdets omfattende jernbanenett, men også her finnes det en internasjonal flyplass som fungerer som en bro mellom Peshawar og resten av verden. Mange kjente flyselskap som Emirates Airlines, Etihad Airways og Pakistan International Airlines tilbyr flyvninger fra Norge til Pakistan, så det er relativt enkelt å komme seg til Peshawar. Hvis du syns flybilletten fra Oslo til Peshawar er for dyr kan du også bestille en billett fra Oslo til Lahore og nå målet ditt herfra med buss.

Qisa Khwani-basaren, Peshawar Saddar og Deans Trade Center er noen av byens meste kjente shoppingsentre. Peshawar er også en fryd for smaksløkene: Kabab og Peshawari Biryani smaker spesielt godt her. Vil du smake på den beste maten Peshawar har å by på burde du dra til Namak Mandi, hvor du vil finne nydelig, smakfull og tradisjonell lokalmat.